Roma


marți, 21 februarie 2012

Cremwursti in foietaj

Cremwursti in  foietaj

Astazi m-am hotarat sa poatez o retata simpla si foarte delicioasa.

Ce ne trebuie:
  • 1 foaie aluat foietat (250 gr)
  • 5 cremvursti afumati
  • mac / susan
Sa trecem la treaba:
Intindem aluatul foietat pe planul de lucru si daca este prea gros il intindem putin cu facaletul.Taiem cremvurstii in bucati de 3-4 cm si aluatul foietat in fasii de 2-3 cm.Punem o bucatica de cremvurst pe unul dintre capetele fasiei de aluat si apoi il rulam pana il imbracam complet in aluat.Punem macul sau susanul intr-o farfurie adanca si tavalim, presand usor, fiecare cremvurst pana ce aluatul este imbracat uniform in mac.
Asezam rulourile in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 10-12 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu