Roma


sâmbătă, 10 martie 2012

Sarmale dukan cu mamaliguta

Sarmale dukan cu mamaliguta

Aceasta reteta pe care vi-o propun azi se poate consuma in perioada de croaziera, este o reteta sanatoasa si gustoasa care sper sa va placa sis a va fie de ajutor.

Ce ne trebuie:
-          o vaza dulce mai maricica
-          500 g carne tocata de pui
-          500 g ciuperci
-          un ou
-          rosi in bulion
-          sare, piper, boia dulce si condimente dupa gust
-          4 linguri tarate de ovaz

Sa trecem la treaba:
Punem vaza la fiert in apa clocotita pentru oparire. Amestecam carnea, ciupercile ,oul, cu 2 linguri de rosi si condimentele pana obtinem o compozitie omogena. Impaturim sarmalele si le pune la fiert pana sa patrund. Cand sunt aproape fierte dam pentru cateva minute oala la cuptor pentru cateva minute.

Pentru mamaliga; punem in apa fierta cu putina sare taratele si amestecam pana obtinem  mamaliguta.
Sarmalele se pot sevi atat simple cat si cu mamaliguta in functie de preferintele fiecaruia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu