Roma


miercuri, 20 iunie 2012

Supa care arde grasimile

Supa care arde grasimile

- 5-7 kg intr-o saptamana-

Suntem in plin sezon al verii si cu toate ne dorim sa aratam mai bine pentru vacanta sau alte evenimente mondene si de aceea incercam diverse diete si metode de slabit. Pentru a va ajuta in acest sens va propun o super dieta cu supa de fasole verde ce arde grasimile si promite o scadere rapida in greutate dar si va va ajuta sa va detoxifiati organismul.

Supa de baza pentru arderea grasimilor:
- 2 cepe verzi mari
- 2 cutii rosii in bulion
- 2 cutii de fasole verde
- 2 ardei grasi
- 1 legatura tije frunze de telina
- 1 cub concentrat de supa (pui sau vita)

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, curry, patrunjel sau hot sauce. Din aceasta supa puteti manca ORICAND va este foame. Ea nu adauga calorii. Cu cat mancati mai multa supa cu atat scadeti mai mult in greutate. Puteti sa va luati si la serviciu intr-un termos. ATENTIE: daca ati manca mult timp doar o astfel de supa veti ajunge sa suferiti de malnutritie!

ZIUA 1. Orice fructe cu exceptia bananelor. Pepenii verzi si galbeni au mai putine calorii decat majoritatea celorlalte fructe. Mancati doar fructe si supa. Ca bauturi: ceai neindulcit, suc de afine sau apa.
ZIUA 2. Orice vegetale. Mancati pe saturate orice vegetale conservate sau crude. Incercati sa mancati mai ales vegetale verzi cu frunze (spanac, stevie, etc. ) evitand fasolea uscata, mazarea si porumbul. Mancati-le impreuna cu supa. La cina delectati-va cu un cartof uns cu unt. NU mancati deloc fructe.
ZIUA 3. Mancati oricata supa doriti, fructe si vegetale dar fara cartof copt. Daca ati mancat trei zile cum s-a indicat mai sus si nu ati trisat, veti constata ca ati slabit intre 2 si 3 kilograme.
ZIUA 4. Banane si lapte degresat. Mancati pana la 3 banane si beti cat mai multa apa, impreuna cu supa obisnuita. Bananele au multe calorii si hidrati de carbon, la fel ca si laptele, dar in aceasta zi organismul dumneavoastra va avea nevoie de potasiu, hidrati de carbon, proteine si calciu ca sa va reduca nevoia de dulciuri.
ZIUA 5. Carne de vita. Puteti manca 250-500 grame carne de vita si o cutie de rosii in bulion sau pana la 6 rosii proaspete. Incercati sa beti in aceasta zi 6-8 pahare cu apa pentru a elimina acidul uric de organism. Mancati supa cel putin o data pe zi.
ZIUA 6. Carne de vita si vegetale. Mancati cat doriti carne de vita (fiarta sau fripta) si vegetale, dar NU cartofi. Mancati supa cel putin o data pe zi.
ZIUA 7. Orez brown (Uncle Ben's), suc de fructe neindulcit (santal sau pfanner) si vegetale. mancati pe saturate. Aveti grija sa mancati supa cel putin o data pe zi.

La sfarsitul celei de-a 7-a zile, daca ati respectat regimul de mai sus, veti fi slabit intre 5 si 8 kg. Daca ati slabit mai mult de 7 kg intrerupeti regimul pentru 2 zile inainte de a-l relua.

2 comentarii:

  1. Ce parere aveti despre aceasta dieta?
    DIETA RECOMANDATA pentru o alimentatie armonioasa
    ZIUA 1...
    - Mic Dejun: paine integrala, sunca presata, rosii, ardei gras, ceai cu lamaie;
    - Pranz: supa cu galuste de ficat, taietei cu varza;
    - Gustare: fructe;
    - Cina: mamaliguta cu branza de capra si smantana, icre preparate in casa.


    ZIUA 2...
    - Mic Dejun: paine se secara, iaurt natural, gem de caise, ceai cu lamaie;
    - Pranz: supa crema de telina, peste la gratar, orez fiert, castraveti acri;
    - Gustare: fructe;
    - Cina: oua fierte tari, paine neagra prajita cu unt, carne fiarta de vita tanara, mere, pere.


    ZIUA 3...
    - Mic Dejun: paine de secara, sunca din carne de curcan, suc de fructe proaspete, miere si iaurt natural;
    - Pranz: ciorba de legume, piept de pui la gratar sau prajit intr-o cantitate mica de ulei cu apa, cartofi copti, varza inabusita;
    - Gustare: fructe;
    - Cina: mazare, salata de legume cu lamaie si ulei, file macrou, paine prajita........http://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/combaterea-obezitatii.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dieta recomandata de dumneavoastra este o dieta asa cum ati spus pentru un regim armonios si de lunga durata, cea postata de mine e una care permite slabirea rapida asa cum am specificat fara a produce daune organismului.
      E o dieta pe care eu am tinut-o de nenumarate ori atunci cand am avut nevoie sa dau cate kg jos.
      Fiecare stie ce e mai bine si ce nu pentru organismul lui, dar aceasta dieta tinuta asa cum trebuie nu dauneaza sanatatii.
      O zi placuta in continuare

      Ștergere