Roma


joi, 3 noiembrie 2011

Tocanita de cartofi cu carnati de casa

Tocanita de cartofi cu carnati de casa

Astazi m-am decis sa public o reteta olteneasca de cartofi cu carnati de casa. Este una dintre retele mele preferate gatite de mama mea.

      Sa vedem de ce avem nevoie:

-         1 kg cartofi

-         2-3 carnati de casa afumati

-         o ceapa

-         1 ardei gras

-         sare, piper, boia de ardei, foi de dafin, patrunjel verde

Sa trecem la treaba:

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in patru daca sunt mai mici, tocam ceapa, taiem ardeiul fasii. Calim ceapa apoi adaugam ardeiul, carnatul taiat bucati, adaugam cartofii, condimentam, adaugam 2 lingurite de boia de ardei si lasam 1 min pe foc mic, turnam apa sa acopere cartofii, adaugam 2-3 frunze de dafin si lasam sa fiarba . Dupa ce au fiert cartofi , tocam si presaram frunze de patrunjel.

Pofta buna



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu