Roma


joi, 31 mai 2012

Raffaello cu nuca de cocos si alune

Raffaello cu nuca de cocos si alune


O delicatete si rafinamet asta va propun astazi prin reteta ce urmeaza sa vi-o propun azi, minunatele rafaelo cu nuca de cocos dar si cu alune. O dubla savoare a acestor bomboane este data de aceasta combinatie.

Ce ne trebuie:
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- 3 pliculete zahar vanilat
- 200g lapte praf
- 200 g nuca de cocos
- 200 g alune macinate marunt
 - 100 g migdale

Sa trecem la treaba:
Mixam bine de tot untul impreuna cu zaharul pudra si cel vanilat pana obtinem o crema spumoasa, apoi adaugam treptat laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca si alune. Compozitia obtinuta o lasam la rece timp de 30 de minute, apoi modelam bilute de marime potrivite in mijlocul carora punem o migdala. Apoi tavalim bilutele din belsug prin nucac de cocos si alunele ramase.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu